Dobrodošli u Medena Apartmane!

Apartmani Medena udaljeni su 2000m od starog ribarskog sela Seget Donji (povezani šetnicom - lungomare), 4 km od Trogira - grada muzeja, riznice kulturno - povijesnih spomenika, zaštićen pod UNESCO-om. Udaljeni su 7 km od zračne luke i 30 km od Splita.

Apartmani Medena raspolažu s 260 apartmana čija je službena kategorizacija tri zvijezdice. Smješteni su u okruženju borove šume i tipične mediteranske vegetacije (kadulje, lavande, ružmarina) prikladne za odmor i liječenje, osobito dišnih organa.

U sklopu naselja nalazi se i 324 000 m2 prekrasne borove šume i mediteranskog raslinja unutar koje je moguće provoditi razne sportsko- rekreacijsko- zdrastveno- edukativne aktivnosti: hodanje, nordijsko hodanje, trčanje, vožnja biciklom - MTB, škola u prirodi, vježbe disanja, yoga, itd.

 Mediteranska klima (blage i vlažne zime, topla, suha i sunčana ljeta) uzrok je najduže insolacije ovog područja i to između 2400 i 2700 sunčanih sati godišnje.

U apartmanskom naselju se nalazi: recepcija (sef), aperitiv bar, restoran, dalmatinska konoba, mjenjačnica, supermarket, praonica i peglaonica rublja.

Program animacije je uključen u sezoni, njeno organiziranje je dnevno i to za odrasle (aqua-aerobic, jogging i sl.) i za djecu (mini club).


Ponuda usluga

Kategorija tri zvjezdice

260 ugodnih apartmana

Restoran

Mnoštvo sadržaja na plaži

Wi-fi dostupan u naselju

24h Parking

Transfer sa aerodroma

Do 00:00h dostupno osoblje na recepciji

Rent-a-car, bicikle, motorni čamac

Izleti (Šibenik, Split, Dubrovnik, NP Slapovi Krke, NP Kornati, Modra Špilja, rafting ....)

Skriveni mali zaljevi sa plažama prikladni za naturiste

Apartmani su orijentirani prema moru. Parkirna mjesta su pored apartmana.

TRANSPORT / USLUGE PRIJEVOZA GOSTIJU
- Prijevoz do/od aerodroma direktno do našeg apartmanskog naselja.
- Organizirani prijevoz do gradova: Trogir, Solin (antička Salona), Split i Šibenik.
- Mogućnost dogovaranja izleta do raznih destinacija: Zadar, Makarska, Dubrovnik…


Pored plaže

Isprobajte bogatu mediteransku kuhinju i doživite ljepotu obalnih, domaćih i originalnih okruženja. Kupajte se u kristalno čistom Jadranskom moru i uživajte ​​gledajući prirodni obalni i planinski krajolik.

Kako do nas?

Vidi mapu:

Uz šetnicu na plaži nalaze se razni sadržaji: suvenirnica - kiosk, prodaja brodskih izleta, najam brodica, ležaljki, suncobrana, jetski, konoba, pizzeria, slastičarnice, fast food, trampolin, dječji zabavni park na moru.

Sportske mogućnosti: sportovi na pijesku (rukomet, badminton i odbojka), košarka, tenis, stolni tenis, trim staza, razni sportovi na vodi (pedaline, jetski, padobrani), windsurfing škola,...

Plaža je duga i pješčana s betoniranim terasama, a u neposrednoj blizini su male, prirodne i kamenite uvale gdje mogu naći svoj mir i kupači bez odjeće (FKK).


Smještaj